Община Якимово

официален сайт

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Съобщение за провеждане на консултации за членове на СИК

На основание чл.91 от Изборния кодекс и Решение  № 644-ПВР/НС от 29.09.2021 г.     на Централната избирателна комисия, кметът на община Якимово ще проведе консултации за определяне състава и членовете на секционните  избирателни комисии в Община Якимово за произвеждането на избори за президент и вицепрезидент на Република България и за народни представители , насрочени за  14.11.2021  г.

Консултациите ще се проведат на 08.10.2021 год. /петък/, от 10.00 ч., в заседателната зала на община Якимово

В консултациите участват парламентарно представените партии и коалиции в 46-то Народно събрание, а именно: партия „Има такъв народ“ ;коалиция „ГЕРБ-СДС“;коалиция „БСП за България“;коалиция „Демократична България – обединение“;партия „ДПС“ и коалиция „Изправи се! Мутри вън!“

В консултациите могат да участват и други партии и коалиции, които не са парламентарно представени.

продължава>

Страница 3 от 95

opos-logo-bg
poshta1

Е-ПОРТАЛ

Електронен портал, разработен по проект "Улеснен достъп до по-бързи и по-качествени административни услуги чрез подобрена електронна система в общините Брусарци и Якимово” по договор № А09-31-14-С/12.06.2009 г.". Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

zx450y250_933857

 

ОИЦ - МОНТАНА

You are here: Начало
istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat