Община Якимово

официален сайт

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Проект на Наредба за изменения и допълнения на Наредбата за определяне на размера на местните данъци на територията на Община Якимово

Е-мейл Печат ПДФ

Община Якимово  провежда обществени консултации с граждани и юридически лица в процеса по изработване и приемане на проект на Наредба за изменения и допълнения на Наредбата  за определяне на размера на местните данъци на територията на Община Якимово, приета с решение 32  протокол № 6 от 31.01.2008 г на ОбС Якимово, с последващи изменения и допълнения.

Проектът на Наредбата е публикуван на интернет страницата на Община Якимово заедно с мотиви за приемането му.

Предложения и становища по проекта се приемат в 30-дневен срок от публикуването му на e-mail:   Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или писмено – на гише „Деловодство“ в Центъра за административно обслужване на община Якимово, тел. за контакт: 09742/9907.

Мотиви

Промени

opos-logo-bg
poshta1

Е-ПОРТАЛ

Електронен портал, разработен по проект "Улеснен достъп до по-бързи и по-качествени административни услуги чрез подобрена електронна система в общините Брусарци и Якимово” по договор № А09-31-14-С/12.06.2009 г.". Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

zx450y250_933857

 

ОИЦ - МОНТАНА

You are here: Проекти на НА Проект на Наредба за изменения и допълнения на Наредбата за определяне на размера на местните данъци на територията на Община Якимово
istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat